Intrebare de 100 de puncte

vacanta undeva. vacanta de la viata de vacanta, ar zice unii. vise de vara. inghetata si balaceala. gradinita sa selectam. sa iau o pauza de la ganduri vis-a vis de adoptie.  deocamdata. sa vina parintii in toamna. sa mergem cu totii la niagara sau si mai bine intr-o excursioara pe indelete pana acolo si inapoi. iesiri cu fetele. disciplinat pruncu drag si tinut in curu gol sa scapam de scutece. blue valentine & alte filme bune.

daaaar intrebarea principala (pe care o evit cu spor) este:  eu ce ma fac cand ma fac mare?
am azi maine 36 ani si eu inca n-am o viata profesionala. n-am avut niciodata aici. numa niste jobulete si voluntariat la greu. am crezut ca e simplu. am crezut ca mereu o sa vreau sa fiu cu copilasii. amu nu stiu de mai vreau, nu stiu daca mai sunt buna la asta. stiu numa ca nu as putea lucra ca un robotel si stiu ca as vrea sa interactionez cu oamenii. la ce sunt buna? la ce ma pricep? la ce ma pricep cel mai bine…. oare?

nu exista un fel de mos craciun care iti aduce un job perfect potrivit si pentru care nu trebuie sa te prezinti la interviu? promit sa invat o poezie foarte lunga si sa aduc un platou cu prajiturele pentru mos …
haz de necaz.  Si totusi … eu ce ma fac cand ma fac mare?

1 comment: