De ce au ales companiile serviciile de salarizare outsourcing?

Intr-o perioada in care  tot mai multe companii romanesti se lupta pentru a supravietui unei  crize economice absurde care nu manifesta nici o intentie de ameliorare, firmele de resurse  umane specializate in externalizare salarizare au incercat sa creeze solutii avantajoase la preturi competitive.

Analizand  situatia din ultimii cativa ani din domeniul afacerilor ,am putea spune ca aceasta a fost caracterizata de termenul  “adaptabilitate”.Pentru a rezista crizei tot mai multe companii au fost nevoite sa adopte masuri speciale de siguranta astfel multe dintre ele au recurs la serviciile de externalizare.

In ceea ce priveste activitatile desfasurate in departamentele de resurse umane, in cel mai multe cazuri s-a ajuns la concluzia ca serviciile de salarizare implica foarte multe resurse astfel incat acestea au fost printre primele activitati externalizate.

Deciza alegerii unei firme de resurse umane care sa se ocupe de serviciile de salarizare nu este una deloc usoara avand in vedere  faptul ca vorbim despre accesul la informatii  personale si foarte importante din interiorul unei companii. Cele mai multe intrebari legate de aceste servicii au avut ca punct de plecare modul in care aveau sa fie manageriate informatiile puse la dispozitie de client. Neincrederea si teama  scurgerii de informatii au fortat companiile sa ia  masuri suplimentare de siguranta care sa ofere clentilor tot confortul de care aveau nevoie.

In acest sens, companiile specializate care au dat dovada de profesionalism si au oferit servicii de calitate au reusit sa se impuna pe piata iar prin ofertele foarte  avantajoase  au atras un numar tot mai mare  de clienti.

Odata cu depasirea acestor obstacole.in scurt timp de la inceperea colaborarii ,clientii au putut remarca pe langa aspectul economic si faptul ca accesul la informatie se realizeaza mult mai usor datorita aplicatiilor avansate si programelor special create in acest scop.Toate acestea avand menirea sa simplifice activitatile legate de administrarea si procesare informatiilor de personal.No comments:

Post a Comment